Viggos äventyr

Var ut en liten sväng med Viggo idag, ca -2 grader och väldigt hårt i marken, ingen snö och vindstilla 🙂

Började dagen med att lämna dottern på dagis, så kom väl inte ut i skogen förrens vid 9 snåret, men bättre sent än aldrig 🙂 Vi var väl ute i skogen i ca 2 timmar, sen kallade plikten på annat håll 🙁

Väl ute i skogen så träffade vi på en äldre dam som var ute och gick och hon berättade att hon sett 3 st harar lite längre bort igår morse när hon tog sin morgon promenad, när hon närmade sig dom så försvann dom åt varsit håll.. så harar verkar de finnas iaf 🙂 så jag gick och satte mig ganska nära där hon sa att hon sett dom, kanske finns någon där nu också 🙂 Viggo försvann som en avlöning när jag släppte honom 🙂 jag satte mig på min ryggsäck och tog fram klockan och anteckningsblocket för att dokumentera lite 🙂 han ligger i snitt på sökrundor på 3 min nu 🙂 längsta han vart borta är nästan 5 min. Kul att se hur han utvecklas för varje gång vi är i skogen.

Inkallningen funkar bra så länge han inte ser kopplet, om jag nu ska koppla han vill säga, för då vill han inte komma 😛 så de blir lite trixande och luringar för att han ska komma när vi ska sluta 🙂

 

Nu ligger den lilla herren i sin bur och sover och laddar inför en liten tur i skogen imorgon igen 🙂