Raja – hardrev nr. 3

Ca. -8 grader kallt och lite nysnö så att det gick att urskilja nattslag.
Idag tog jag skidorna och åkte bakom gården med sikte mot ett ställe där jag sett betestraj förra helgen. Till att börja med så hade ett lodjur passerat alldeles bakom gården och tagit ett skoterspår mot Ammer. Det är för mycket av dom nu för jag hittar spår efter lodjur varenda gång jag är ute 🙁

Vi hittade betestraj på ungefär samma ställe och haren var uppe rätt fort när Raja kom på traj som var från i natt. Första reprisen for haren efter bara några minuer ut på ett skoterspår. Jag hittade avhoppet efter 20 minuters tappt. Haren hade hunnit göra många avhopp och efter en lång spårning så kom Raja på där haren hade stannat upp. Nytt drev och hon fick bra kontakt med haren, nu skallade hon tvåtonigt med ett grövre skall också 🙂 Tillslut for haren ut på ett skoterspår igen där det blev stopp. Jag hittade avhoppet men tyckte att det räckte för idag eftersom vi hade varit ute i flera timmar.