Man måste ha tur för att komma på färska slag

Har varit ute med Sippa både igår och idag.
Ígår gick vi långt innan hon kom på slag vid 2-tiden då jag var framme vid bilen och väntade på henne för att åka hem. Jag såg inga spår men det fanns översnöade spår där hon höll till. Jag var tvungen att ta igen henne efter en halvtimmes slagarbete eftersom det började mörkna.
Idag fick vi också gå långt innan hon kom på ett översnöat spår vid 12-tiden. Jag stod och väntade på att hon skulle komma tillbaks från sökturen. Det såg ut som att hon hade något spår som hon följde. Jag gick tillbaks där jag hade sett henne och mycket riktigt så fanns där ett harspår som knappt syntes (tidigare hade jag gått förbi där utan att se spåret). En bit längre bort det blev upptag på direkten. Trajet var bara ca  5 x 5 meter! Fick ta igen henne på en tappt.
Hoppas att vi kommer på färska harspår tidigare nästa gång. Dagarna är ju kort så man har inte så många timmar på sig.